voetreflexLichaam en geest zijn nauw verwant aan elkaar. Heeft u lichamelijke klachten, dan vertaalt zich dat door naar uw emoties. Heeft u psychische problemen, dan ontstaan er vaak ook lichamelijke klachten als hoofdpijn, buikpijn, slapeloosheid of vermoeidheid. Met voetreflextherapie behandelt Anne-marie zowel lichaam als geest. U merkt het verschil op beide vlakken.

 

Wat is voetreflextherapie?

Het lichaam heeft een groot zelfherstellend vermogen. Maar allerlei factoren zoals stress, werkdruk, een verkeerde houding of voeding, kunnen ervoor zorgen dat de balans tussen lichaam en geest wordt verstoord.

De voetzolen reflecteren alle belangrijke organen, spieren en zenuwen van het lichaam. Door het bewerken, middels massage, van de specifieke reflexen neemt Anne-marie de aanwezige spanningen en blokkades weg. Het lichaam komt weer terug in balans en kan zichzelf weer herstellen.

 

Voor wie is voetreflextherapie geschikt?

Mensen die last hebben van allerlei klachten hebben baat bij voetreflexmassage. Maar in tegenstelling tot APS Pijntherapie, is het ook zeer geschikt voor gezonde mensen. Ter voorkoming van kwalen of als bewuste aandacht voor lichaam en geest, pleegt u zo periodiek onderhoud aan uw gestel.