zwanenIs uw relatie nog de moeite waard?

Iedere relatie kent zijn ups en downs. Dat is heel gezond en het zorgt ervoor dat de relatie levendig blijft. Heeft u echter het idee dat de verhouding met uw partner, kind of welke relatie dan ook in een neergaande spiraal zit, dan wordt het misschien tijd om samen te kiezen voor relatietherapie bij YourLight Counselling.

Een (jarenlange) relatie zet u niet zomaar aan de kant, daarvan wilt u waarschijnlijk eerst onderzoeken of het nog de moeite waard is om er voor te vechten. Misschien heeft u al wel de beslissing genomen om uit elkaar te gaan, maar wilt u dat in goede harmonie doen. Wilt u wél een ommekeer maken en er voor zorgen dat er weer nieuw leven wordt geblazen in uw relatie, maar weet u niet hoe? Met die vraagstukken kunt u samen terecht bij YourLight Counselling.

Wanneer gaat u in relatietherapie?

Het belangrijkste advies bij relatieproblemen is, trek op tijd aan de bel. Want helaas wijst de praktijk uit dat mensen té lang blijven aanmodderen om de problemen zelf op te lossen. Vaak is het dan al (bijna) te laat. Er is inmiddels teveel gebeurd en de moed is al zo goed als opgegeven.

Maar...het is nooit te laat. Als twee mensen om elkaar geven en er samen voor willen vechten, is er alle hoop op verbetering en zelfs op herstel van de relatie.

Wat doet YourLight Counselling

Hulp van buitenaf kunt u soms goed gebruiken als u relatieproblemen heeft. Iemand die onpartijdig is en de vinger nauwkeurig op de zere plek legt. Iemand die u het vertrouwen geeft om elkaar te vertellen wat u dwars zit en die de gemoederen weer tot bedaren kan brengen. Iemand die u helpt de relatie uit te diepen en te herontdekken wat u aantrekt in de ander.

Anne-marie begeleidt u in het proces en laat u samen de antwoorden vinden op vragen als "Heeft het nog wel zin om aan de relatie te werken? Durf ik mijn gevoelens op tafel te leggen? Is het wederzijds? Hoe kunnen we het tij keren?"

Na een serie gesprekken met ons bent u weer klaar voor de toekomst, wat de uitkomst ook moge zijn.