landschapmistHeeft u het gevoel dat u structureel tijd tekort komt? Heeft u moeite om prioriteiten te stellen en alles draaiende te houden? Is uw leven letterlijk een puinhoop? Zijn uw financiën standaard niet op orde? Is de balans tussen werk en privé ver te zoeken?

Kortom, heeft u te weinig controle over uw eigen leven? YourLight Counselling helpt u om concrete stappen te zetten om de situatie zelf de baas te zijn.

Wat doet YourLight Counselling

Anders dan bij counselling  gaat u zelf op zoek naar oplossingen. Anne-marie heeft slechts een adviserende rol. We helpen u om vastgeroeste gedachten, handelingen en overtuigingen te veranderen. We sporen u aan, ondersteunen u en fungeren als klankbord. U wordt aan het denken gezet en komt tenslotte zelf met concrete oplossingen. Schema’s die zorgen voor een opgeruimd huis én hoofd. Een stappenplan om uw voornemens om te zetten naar acties.

Wat de oplossing voor uw probleem ook moge zijn, u bent daar zelf toe gekomen. Dat is de belangrijkste voorwaarde dat het ook gaat werken. YourLight Counselling is slechts de prikkel om aan de slag te gaan.