spiraalboomHeeft u het gevoel dat u geen vat meer heeft op uw eigen leven? Heeft u iets meegemaakt waardoor u het spoor volledig bijster bent? Dat is een hele normale reactie als u wordt geconfronteerd met pijnlijke ervaringen als burn-out, overlijden, werkeloosheid, ruzie, trauma of scheiding. U kunt dan zodanig in de put zitten, dat u er niet meer alleen uit kunt komen. Maar er moet iets gedaan worden om de situatie weer de baas te worden.

YourLight Counselling helpt u daarbij met behulp van counselling.

Lucht uw hart

Bij Anne-marie krijgt u een luisterend oor dat niet oordeelt. U kunt in het volste vertrouwen uw hart luchten én feedback krijgen. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten om te werken aan een oplossing.  YourLight Counselling diept de situatie uit en brengt zaken met elkaar in verband. Zo pakken wij u bij de hand en vinden we samen oplossingen om uw leven weer op de rit te zetten.

Wat doet YourLight Counselling

Hoe de counsellingsessies eruit zien, is voor iedereen verschillend. Elke cliënt heeft zijn of haar eigen specifieke situatie, die vraagt om een specifieke benadering. Daar waar de ene persoon vooral gebaat is bij lange gesprekken, zal de ander zich beter voelen bij concrete oefeningen of huiswerkopdrachten. YourLight Counselling gaat uit van de huidige situatie en blikt vooruit op de toekomst. Wat er in het verleden is gebeurd, is slechts een gegeven. Zo bieden wij u de ruimte om uw eigen oplossingen te vinden en zelf uw situatie te verbeteren. Wij gaan uit van uw innerlijke kracht.

Voor een afspraak met YourLight Counselling kunt u zelf contact opnemen, u heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.